lunes, 6 de enero de 2014

Seguiment del PLE


Introducció


Primer de tot, dir que abans no coneixia el Symbaloo, però que és un programa útil ja que et permet tenir totes les pàgines que més utilitzes davant, i amb un sol click, pots visitar-les.

A continuació, seguint amb la tasca de desenvolupament del PLE, mostraré les diferències que he anat fent a la plana del Symbaloo, afegint una sèrie de pàgines, que he trobat a les darreres setmanes, i que penso que hem poden servir per a la meva tasca professional com a futur docent.

Aquí teniu les dues imatges, de l’abans i el després de la plana del Symbaloo:

Abans



Després



Com podem veure a les imatges anteriors, he fet una sèrie de modificacions.  Els programes que he afegit, principalment són els que he après a l’assignatura, però també n’hi ha d’altres que crec que són molt útils per a realitzar tasques, i que hem podran servir en un futur.

Els programes que he afegit són:

  -      Dropbox: és una plataforma que permet als usuaris emmagatzemar arxius en línia, a més de compartir arxius i carpetes amb altres usuaris.

  -      Goear: Pàgina web, que permet pujar reproduccions d’àudio. I que m’ha permès, una vegada pujat l’àudio a aquesta pàgina, posar-lo al meu bloc.
    
  -      Cuadernia: És una aplicació que permet crear continguts educatius, molt útil per a professors.

  -      Educaplay: És una plataforma que permet crear o informar-te sobre una gran quantitat d’activitats educatives .
    
  -      Slideshare: és una plana web que permet als usuaris pujar i compartir presentacions.

  -      Scribd: És una ret social que permet a molts usuaris compartir, publicar, comentar, distribuir o trobar documents en una gran varietat de formats.
  
  -      Enciclopèdia Catalana: És una enciclopèdia general escrita en llengua catalana.

  -      RAE: Diccionari de la llengua espanyola.



Conclusions

En definitiva, he afegit les pàgines que pens que hem faltaven a la primera entrada, i que hem poden se molt útils en el meu dia a dia, com els diccionaris i l’enciclopèdia. També hi ha programes que he conegut i treballat a l’assignatura, i que m’han cridat l’atenció i pens que els podré utilitzar més endavant. I finalment destacar pàgines com Cuadernia i Educaplay, que són pàgines que et permeten crear material i activitats educatives, i per tant pens que són eines essencials per a nosaltres, com a futurs mestres que serem.



Finalment, dir que el Symbaloo és una eina que he utilitzat, i que quan conec un nou programa que pens que pot ser útil per al meu treball, doncs l’afegeixo.  Per tal d’aconseguir tenir una plana web amb tots els programes que utilitzo per a treballar en el meu dia a dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario